Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η λογική λέει οτι τα αφήσαμε εκεί μετά και τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, μιας και έρχεται η 28η Οκτωβρίου και θα τα (ξανα)στήσουμε επίσημα για τους επίσημους, αλλιώς δεν εξηγείται να αφήσουμε τα βάθρα των εκδηλώσεων στην πλατεία μπροστά απο το Μουσείο. Θα μου πεις τώρα αυτό σε πείραξε δεν βλέπεις τα άλλα χάλια της πλατείας τα βάθρα φταίνε... 

-Ε και αυτά αφού εκτός των άλλων πιάνουν και τις θέσεις των ταξί.

Φυσικά υπάρχει και η άλλη εκδοχή όπως μου είπαν απο εδώ πλέον και απο αυτό το σημείο, ειναι εξάλλου το αγαπημένο μέρος της δημοτικής αρχής, θα γίνουν και οι επίσημες προεκλογικές ομιλίες.. αργούν βέβαια, κάπου 300 μέρες θέλουμε ακόμα απο το άνοιγμα του προεκλογικού αγώνα ..αλλά κάποιοι προετοιμάζονται απο τώρα. 
Και ειναι και πολλοί όπως λένε φέτος οι υποψήφιοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: