Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ.

Έκτακτο συμβούλιο της Μονομετοχικής ανάγγειλε ο δήμος Κισάμου για την εταιρεία που διαχειρίζεται τις παραλίες Μπάλο και Λαφονήσι. Αν και ειναι (μονο)μετοχική εντούτοις ο πρόεδρος καλεί τους *μετόχους της να προσέλθουν στα γραφεία της εταιρείας ..... για τους μισθούς τους.

Καλεί τους κ.κ Μετόχους της Ανώνυμης εταιρείας ««ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ » και διακριτικό τίτλο «ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ » σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 18η Οκτωβρίου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας στο Δραπανιά Κισάμου για την λήψη αποφάσεων που αφορούν τα παρακάτω θέματα:
Θέματα ημερήσιας διάταξης
1. Yποβολή και έγκριση του Ισολογισμού της εταιρικής χρήσης 2021 μετά των επ' αυτού
εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη
αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2021.

3. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
4. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ελεγκτών για τη χρήση 2022 και καθορισμό
της αμοιβής τους.

5. Διάφορα άλλα θέματα.

* Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει στην Γενική Συνέλευση, οφείλει να καταθέσει τις
μετοχές του στο Ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε
οποιαδήποτε τράπεζα (Μια μετοχή υπάρχει θα γίνει συνωστισμός στο παρακαταθηκών ποιος θα πρωτοπάει)
 Αυτή η εταιρεία κάποτε θα πρέπει να διαλύσει αν θέλουμε πραγματικά να λεγόμαστε Δήμος... υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να προστατέψεις αυτές τις παραλίες απο αυτήν την εταιρεία που μόνος σκοπός της ειναι η είσπραξη. Μάλιστα καταντησαμε να βγάζουμε δημοτικούς συμβούλους να βγάζουμε τοπικούς και να τους χάνουμε στην πορεία και αντί να προσφέρουν στον τόπο που εκλέχτηκαν γίνονται εισπράκτορες και επιχειρηματίες. Η απορία μου βέβαια αν μπορείς να παρακολουθήσεις σαν απλός πολίτης μια Γενική συνέλευση αυτής της εταιρείας. Γιατί η μονομετοχική (μια μετοχή) κανονικά ανήκει όχι στον ένα (δήμαρχο) αλλά σε όλους τους δημότες του Δήμου Κισάμου... Μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει λοιπόν την γενική συνέλευση της μεγαλύτερης σε είσπραξη εταιρείας στην Κίσαμο;
Τρελά πράγματα και μετά λέμε οτι έτσι θα πάει μπροστά ο δήμος όταν εδώ και 12 χρόνια γίνεται εναλλαγή των δημοτικών αρχών με κύριο σκοπό την εκμετάλλευση αυτών των περιοχών.. αδιαφορώντας αν όλος ο δήμος έχει χιλιάδες ελλείψεις απο έργα υποδομής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: