Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ;

Μια επένδυση με fast track διαδικασίες ;
Έχουμε τους ωραιότερους προορισμούς στην Ελλάδα και όχι μόνο, όλοι διαφημίζονται απο τις ομορφιές μας και οι πάντες μας αγάπησαν ξαφνικά.
Η νέα επένδυση στον κόλπο της Κισάμου, όντως θα φέρει την αναπτυξιακή δυνατότητα στην περιοχή αλλά ας κρατήσουμε τα προσχήματα τουλάχιστον, ως προς τις διαδικασίες.
Γιατί άραγε βιάζονται τόσο πολύ, για αποφάσεις οργάνων, χωρίς την απαραίτητη ενημέρωση; 
Τους κάτοικους-δημότες της περιοχής δεν πρέπει να τους ενημερώσουμε; Απλά μια παρουσίαση και τέλος;
Όχι, κύριοι της επένδυσης. Όχι κύριοι ή κυρίες των οργάνων που σας ψήφισαν οι δημότες.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ
Είναι ώρα, η σχετική μελέτη της επένδυσης να βγει στην δημοσιότητα, να την διαβάσουν οι δημότες αλλά και οι υπεύθυνοι τοπικοί Πρόεδροι των κοινοτήτων της περιοχής επένδυσης.
Τέλος στην αδιαφάνεια και στις γρήγορες διαδικασίες.
Αλήθεια, με ποιο σθένος θα γνωμοδοτήσουν οι Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, χωρίς να ενημερωθούν οι κάτοικοι;
Παρακαλώ την δημοτική αρχή και την εταιρία, να δημοσιοποιήσουν την μελέτη της επένδυσης ως οφείλουν, να υπάρξει ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ και μετά να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα. 
Με μια ωραία παρουσίαση, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Βιολάκης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: