Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ

36.912,32 Ευρώ για την αναβάθμιση και αντικατάσταση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του ΚΕΠ Κισάμου.... πήρε ο δήμος μας και η οικονομική επιτροπή τα αποδέχτηκε. Καθόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό... ειδικά σε ένα δήμο που το έργο όσο και η αναβάθμιση ειναι δύσκολη. Να θυμίσω βέβαια και ειναι ευκαιρία τώρα που έχουμε το χρήμα και την υπόσχεση κάποιων δημοτικών συμβούλων για την μεταφορά του ΚΕΠ μέσα στην πόλη, απο το ισόγειο του Δημαρχείου ..   
Ήταν στα προεκλογικά όνειρα να μεταφέρουν το ΚΕΠ στην Σκαλίδη μπας και της δώσουν ζωή. Καθόλου άσχημη ιδέα αν σκεφτούμε πόσα μαγαζιά ειναι ξενοίκιαστα. Με 3.000-3.500Ε τον χρόνο, ίσως και φθηνότερα, βρίσκουν ένα μαγαζί σε σημείο που να εξυπηρετεί τον κόσμο, έτσι βοηθούν και τον ενοικιαστή αλλά και δημιουργούν και πιάτσα ... αφού όλο και κάποιο άλλο μαγαζί θα ανοίξει δίπλα του. Μια ιδέα που ξεχάστηκε βέβαια όπως και τόσες άλλες.
Εκλογές έρχονται....

Δεν υπάρχουν σχόλια: