Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΗΜΑ Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ!!!!

 Όπως ανακοίνωσε ο Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χανιά σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής σήματος της ομάδας. Ο κ. Ροκάκης έκανε γνωστό πως θα διεξαχθεί ψηφοφορία ανάμεσα στους φιλάθλους των Χανίων, οι οποίοι θα κληθούν να διαλέξουν ένα ανάμεσα σε τρία υποψήφια σήματα. Τόνισε ακόμα πως μόλις επιλεγεί το νέο σήμα*, θα γίνει προσπάθεια να γίνει και επίσημα η αλλαγή, πράγμα που απαιτεί νομικές διαδικασίες. 
Να θυμίσουμε την πορεία του σήματος απο τότε που η πρωτη ομάδα έκανε την αβαρία να σώσει ποδοσφαιρικά μια ολάκερη πόλη ....τα Χανιά .
Ήταν καιρός του να γυρίσει το σήμα στον τόπο του.. αν και όπως όλοι ξέρουμε το ίδιο σήμα χρησιμοποιεί και ο Νέος Κισαμικός που βαδίζει στα χνάρια της παλιά καλής ομάδας.

* Οι φίλαθλοι των Χανίων, αν και υπάρχουν ακόμα επειδή τους δωσαμε το ΑΦΜ του "ΠΓΣ Κισαμικός", αλλά πολύ περισσότερο στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ροκάκη, ποτέ δεν χώνεψαν οτι το δελφίνι της Κισάμου θα τους ακολουθούσε μια ζωή, έτσι δεν σταμάτησαν να ζητούν μια αλλαγή σήματος απο την πρώτη μέρα. Ας ευχηθούμε για να τελειώνουμε με αυτό το "μαγάρισμα" του σήματος να καρποφορήσει η προσπάθεια τους και να βάλουν αυτό που θέλουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: