Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

"ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ" ΑΛΛΑ 2.000.000ε ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δυο εκατομμύρια Ε από την περιφέρεια για το έργο που αφορά την αντιμετώπιση καθιζήσεων και κατολισθήσεων στην επαρχιακή οδό  Κάμπος– Κεφάλι, με τις κύριες παρεμβάσεις να αφορούν τις περιοχές Άνω Σφηνάρι και Κεραμωτή.
Στόχος και αυτού του έργου, είναι η αποκατάσταση της ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων, μέσα από εργασίες κατασκευής πασσαλότοιχου από οπλισμένο σκυρόδεμα και τοποθέτησης αγκυρωμένων πλεγμάτων αντιστήριξης, σε συνδυασμό με έργα για την ομαλή απορροή των ομβρίων. Επίσης σε όλο το τμήμα εφαρμογής των μέτρων αποκατάστασης γίνετε αποκατάσταση του οδοστρώματος της οδού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: