Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

 Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) ζητά για την πλήρωση θέσης εργασίας Γραμματέα πλήρους απασχόλησης για τις ανάγκες του Ιδρύματος και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση, συνοδευόμενη από τα ακόλουθα δικαιολογητικά/προσόντα: 
1. Πτυχίο (ΑΕΙ ή ΤΕΙ), κατά προτίμηση Θεωρητικών Επιστημών, σχετικό με την προκηρυσσόμενη θέση. Τυχόν πρόσθετες σπουδές στη γραμματειακή υποστήριξη  θα συνεκτιμηθούν.
2. Βιογραφικό, με έμφαση στις δεξιότητες του υποψηφίου, ως προς το αντικείμενο εργασίας.
3. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.
4. Πιστοποιητικό εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμης απαλλαγής από αυτές (για τους άρρενες υποψηφίους).
5. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (θα ληφθεί υπόψη και η γνώση άλλης ξένης γλώσσης, κυρίως Γερμανικής). Η πιστοποίηση της γλωσσομάθειας θα γίνει κατά τη διάρκεια της εξέτασης από ειδική Επιτροπή, με συνεκτίμηση των επισήμων Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας. 
6. Άριστος χειρισμός H/Y και πολυμέσων (επεξεργασία κειμένου και αρχειοθέτηση, επιθυμητή η γνώση Προγράμματος InDesign). Η πιστοποίηση θα γίνει κατά τη διάρκεια της προφορικής εξέτασης από ειδική Επιτροπή, με συνεκτίμηση των επισήμων Πιστοποιητικών.
7. Γνώση πολυτονικού, φιλολογική επιμέλεια και σύνταξη  κειμένων και επιστολών. Η πιστοποίηση θα γίνει κατά τη διάρκεια εξέτασης από ειδική Επιτροπή.
8. Απαραίτητες συστατικές επιστολές από προηγούμενη προϋπηρεσία, η οποία θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως και εμπειρία σε θέματα διαχείρισης και διοίκησης.
9. Γνώση Εθιμοτυπικού Πρωτοκόλλου, οργάνωσης Αρχείου.
10. Σοβαρότητα, Εχεμύθεια, Ευχέρεια Επικοινωνίας, μεθοδικότητα, ανάληψη πρωτοβουλιών και ομαδική συνεργασία.
Υποβολή των ανωτέρω, μέχρι 4 Νοεμβρίου 2022, στη διεύθυνση Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, 73006 Κολυμπάρι, Χανιά ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση oac@oac.gr και Φαξ 2824022060. Πληροφορίες: 2824022245/22500 (Γραμματεία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: