Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ

Από το 2017 ταλανίζει το θέμα της ψηφιακής τηλεοπτικής κάλυψη τον Δήμο μας, καθώς τα ψηφιακά Κέντρα Εκπομπής λόγω της γεωμορφολογίας του εδάφους, αδυνατούν να καλύψουν όλες τις περιοχές μας. Eτσι, αρκετά χωριά αναγκάστηκαν να καλύπτονται από τοπικούς αναλογικούς τηλεοπτικούς αναμεταδότες. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, μερικοί αναμεταδότες βγήκαν μάλλον εκτός λειτουργίας και αρκετές περιοχές έχουν μείνει χωρίς τηλεόραση. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων, αφού η τηλεόραση αποτελεί πλέον τη μοναδική τους ψυχαγωγία. 
Αν αναλογιστούμε οτι οι κάτοικοι αυτοί πληρώνουν κανονικά την ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ, τότε μάλλον κάτι πρέπει να κάνει ο δήμος μας στο θέμα αυτό και σύντομα. Καλυβιανή, Νιο Χωριό, Κουτουφιανά, Φαλάσαρνα κλπ όλα αυτά τα χωριά στα δυτικά του Δήμου, αλλά και ενδεχομένως και άλλα ορεινά, έχουν πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: