Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΙΒΟΣ – ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΔΙΑΝΑΚΗΣ

Το μεγαλύτερο άλμα στην αθλητική του καριέρα ετοιμάζεται να κάνει ο αθλητής της Θύελλας Άγγελος Μοδιανάκης καθώς οι αθλητικές του επιδόσεις, οι κατακτήσεις μεταλλίων στα Πανελλήνια Πρωτάθλήματα, οι δύο συμμετοχές ως μέλος της Εθνικής Ομάδας της χώρας μας και η κατάκτηση της τέταρτης θέσης στην δισκοβολία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18 στο Κράγιεβο της Σερβίας οδήγησαν στην απόκτηση της υποτροφίας σπουδών από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Ο διεθνής Κισαμίτης αθλητής θα γυμνάζεται στην Αθήνα με το γκρουπ του προπονητή ρίψεων και καθηγητή Φυσικής Αγωγής Ανέστη Καλτζίδη υπό την εποπτεία του συντονιστή ρίψεων του ΣΕΓΑΣ Χρήστου Παπαδόπουλου ενώ ταυτόχρονα θα παρακολουθεί δωρεάν τις σπουδές προπονητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
O αθλητής της Θύελλας θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Κισαμίτικης ομάδας και θα αποτελεί τον πρεσβευτή του Κισαμίτικου Στίβου και αθλητισμού σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις ενώ μετακομίζει στην Αθήνα με ρεκόρ στη δισκοβολία στα 54.35μ με δίσκο 1.5 κ και 49.93μ με δίσκο 1.750κ. Ο Άγγελος Μοδιανάκης ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα του Στίβου από την ηλικία των 11 ετών και αρωγοί στην επιτυχία του είναι οι προπονητές του και καθηγητές Φυσικής Αγωγής Ελισαίος Δασκαλάκης και Κώστας Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: