Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Θέλει άσφαλτο να πέσει ο άλλος στον δρόμο του σπιτιού του, θέλει αγωγό όμβριων στο δρόμο του για να μην τρέχουν τα νερόλαδα και οι αλουσιές μπροστά της η άλλη, αλλά ποιος θα τα κάνει όλα αυτά.. όταν ακόμα και αυτά τα ποιο απλά μας εκθέτουν καθημερινά.
Σταθμός υπεραστικών λεωφορείων στην Κίσαμο... Οδός Αγαμέμνωνος, καθημερινά επιβιβάζονται και αποβιβάζονται πολλοί, ντόπιοι, ξένοι, μαθητές και παιδιά.
100 πλάκες χρειάζονται για να φτιαχτεί το πεζοδρόμιο και μια (Μ)πρόκα για να μπει η ταμπέλα στην θέση της. Τόση αδυναμία για τα απλά δεν έχει ξαναγίνει... αλλά πως θα φτιαχτούν όλα αυτά απο μόνα τους..... υπάρχουν οι υπαλλήλοι, ή όλοι μπήκαν στα γραφεία;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: