Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Διαδικτυακός "πόλεμος" μετά απο 6-7 χρόνια για το ποιος ήταν αυτός που έκλεισε το Πυρηνοτέτοιο απο τον κάμπο της Κισάμου. Αφορμή φυσικά η επιστολή της "Γιαννούλης Α.Ε" να σταματήσει δικαστική διαμάχη δήμου και εταιρείας, αφού πλέον όπως όλα δείχνουν το εργοστάσιο αποτελεί παρελθόν κι η εταιρεία ειναι διατιθεμένη να ξεκινήσει να σκέφτεται σοβαρά μια επένδυση στον Κορφαλώνα (όπως δήλωσαν μέλη του Δ.Σ του δήμου Κισάμου που ειχαν επαφή με τον επενδυτή).
Τέταρτη επένδυση λοιπόν στην γειτονιά μας, και φυσικά να μην ξεχάσω να τονίσω οτι αν υπήρχε ακόμα αυτό το ρυπογόνο εργοστάσιο εκεί, σίγουρα σήμερα δεν θα μιλούσαμε για επενδύσεις αλλά για πυρηνέλαιο. Όποιος κι αν ήταν η αιτία που έκλεισε το εργοστάσιο αυτό του χρωστάμε χάρη, αν και κατά την προσφιλή μας συνήθεια καθένας επιδιώκει για τους δικούς του λόγους να πάρει τα εύσημα, θεωρώ οτι ο βασικός αίτιος ήταν οι πολίτες-δημότες της ευρύτερης περιοχής που είχαν πλέον αγανακτήσει με την αδιαλλαξία της επιχείρησης. Μην ξεχάσουμε οτι ουκ ολίγοι επενδυτές έφυγαν ή πούλησαν γη επειδή έβλεπαν τα καπνισμένα φουγάρα στην μέση του κόλπου.
Καλωσορίζουμε λοιπόν άλλη μια επένδυση στην γειτονιά μας ... και αν με ρωτήσετε ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κάνει το πρώτο βήμα.... θα σας απαντήσω φυσικά και η "ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Α.Ε" που ανήκει και το συγκεκριμένο φιλέτο. 
Τους άλλους θα τους αποκλείσουμε με τον Α ή Β τρόπο... ξέρουμε εμείς απο τέτοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: