Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

ΚΑΙ Η "ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Α.Ε" ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ

 Μπορεί το πυρηνελαιουργείο να ειναι παρελθόν απο τον κόλπο της Κισάμου, φανταστείτε πόσα χρόνια επενδύσεων χάσαμε, παρ΄ όλα αυτά μας απασχολεί ακόμα αφού οι μηνύσεις υπάρχουν αν όχι εκατέρωθεν αλλά απο την μεριά του Δήμου. Μια τέτοια θα γινόταν και τωρα στον Δεκέμβριο, αλλά ο δήμος μας παραιτήθηκε απο τις αξιώσεις του, μιας και ο επιχειρηματίας όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος κ Μυλωνάκη, τήρησε τις υποσχέσεις του. Στην διαλογική συζήτηση της Οικονομικής επιτροπής που ήρθε το θέμα προς συζήτηση, ο κ Σταθάκης δεν συμφώνησε με την απόφαση αυτή, λέγοντας οτι  η πορεία των δεσμεύσεων της εταιρίας ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είχαν τη συνέπεια στις πράξεις και στις διαδικασίες μέσω των δικαστικών οργάνων. Οπότε ο Δήμος οφείλει να συνεχίσει την εκδίκαση της υπόθεσης ή να πάρει αναβολή έως όταν υλοποιηθούν στη πράξη οι δεσμεύσεις της εταιρίας.
Πάντως η είδηση ειναι όπως ανακοίνωσε και ο δήμαρχος στα μέλη της επιτροπής οτι η εταιρεία  "ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Α.Ε" και "Χ.ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Α.Ε." ετοιμάζονται για  μια τουριστική επένδυση στην περιοχή σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: