Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!!

Κλάδεμα είχαμε σήμερα, στην Σκαλίδη, των καλλωπιστικών δένδρων... μάλλον έγινε για να φανεί ποιο σουλουπωμένη η αγορά, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου... αλλά τους την έπεσε ο γεωπόνος του τσαρσιού... και τους την είπε.
- Τέτοια εποχή δεν κλαδεύουν αυτά τα δένδρα.... φόρτωσαν τα κλαδιά απ' όσα έκοψαν ως κείνο το σημείο και έφυγαν...  
Πάντως ακούστηκε και μια κουβέντα στην παρέα εκεί, οτι ο δρόμος του Μπάλου ξεκινάει απο το Δημαρχείο.. οπότε να που έχει δένδρα ο δρόμος για τον Μπάλο... Λευτέρη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: