Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΓΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΙΔΟΥΡΟΠΟΡΟ

Σε εξέλιξη ειναι η επιχείρηση που έχει στηθεί απο τις 5 περίπου για να βρεθεί ο 49χρονο Γάλλο τουρίστας που ζήτησε βοήθεια μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112. Ο 49χρονος βρίσκεται στο μονοπάτι Ε4 από Φαλάσαρνα προς Μπάλο, κάποια στιγμή μάλλον έχασε τον αποπροσανατολισμό του και έμεινε στάσιμος κοντά στον Γαιδουρόπορο.. Άνδρες της πυροσβεστικής Κισάμου και απο τα δυο σημεία της διαδρομής έχουν ξεκινήσει και επιχειρούν να τον προσεγγίσουν. 
Ως και αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί αν και ακούνε όπως ενημερώνουν οι διασώστες την φωνή του. Μάλλον ειναι φοβισμένος και δεν ειναι τραυματισμένος όπως λένε ως και τώρα οι πληροφορίες.
Για κάθε ενδεχόμενο όμως ειναι διαθέσιμοι και οι διασώστες του Ε.Ε Σταυρού τμήματος Κισάμου.

Ο Γάλλος βρέθηκε στις 1930 καλά στην υγεία του, απο δυο πυροσβέστες του ΠΣ Κισάμου και τωρα γυρίζουν πίσω με τους φακούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: