Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

ΕΙΧΕ 21 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Όχι ένα, ούτε δέκα, αλλά 21 σκυλάκια είχε στο σπίτι του κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κισάμου, ....ελεύθερα. Σήμερα οι άνδρες του Α.Τ Κισάμου σε τυπικό έλεγχο στο χωριό γι' άλλο θέμα, βρέθηκαν προ εκπλήξεως και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κάποιος ειναι δυνατόν να έχει τόσους σκύλους στην αυλή του σπιτιού του, ελεύθερους.    
Αν και η περίπτωση ειναι γνωστή στο χωριό και είχε ενημερωθεί ο Δήμος αλλά και οι φιλοζωικές ομάδες και της πόλης αλλά και του νομού, κανείς δεν κοίταξε το πρόβλημα που υπήρχε και υπάρχει, μάλιστα αρκετές φορές έχουν γίνει τηλεφωνήματα προς τους αρμόδιους δίχως να έχει γίνει μια τουλάχιστον προσπάθεια όχι να μαζευτούν αλλά να στειρωθούν, αφού φαίνεται οτι υπάρχει αναπαραγωγή. Το μόνο καλό ειναι οτι όλα τα σκυλάκια ειναι υγιείς και καλοταϊσμένα.

Ο ιδιοκτήτης λοιπόν της μικρής αυτής "φάρμας" προσήλθε στο  Α.Τ Κισάμου, αν και το πρόβλημα δεν ειναι τα 21 σκυλιά αλλά οτι κάποια θα πρέπει να πάρουν τον δρόμο για υιοθεσία, (δεν βρίσκεται κανένας) εκτός του οτι πρέπει να γίνει και η απαραίτητη στείρωση των.

Δεν υπάρχουν σχόλια: