Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΠΟΛΙΩΝ .. ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την παράκαμψη Τοπολίων, για τις καθυστερήσεις του έργου, που όπως φαίνεται κατά κύριο λόγο οφείλονται στις θεομηνίες και στην δαιδαλώδη γραφειοκρατία του Ελληνικού κράτους. Αποτέλεσμα αυτό ήταν και η απαίτηση της Επιτροπής των κατοίκων, να τελειώνει το έργο όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά και να ξαναγυρίσει στο έργο ο εργολάβος, πριν χειμωνιάσει.   

Από την άλλη τετοια μεγάλα έργα άνω των 10.000.000ε έχω και μια επιφύλαξη αν όλα και όλοι πάνε με το γράμμα του νόμου... όμως ένα ξέρω και αυτό ειναι σίγουρο, το έργο σταμάτησε και ο εργολάβος ετοιμάζει αίτημα αποζημίωσης κατά του δημοσίου. 
Μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε ειδικά τώρα....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: