Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΗΝ Α1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 
Μπορεί τα Χανιά να γνώρισαν την ήττα στο Περιστέρι με 11-5, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των αντρών, όμως ανέδειξαν το πρόσωπο της αγωνιστικής.
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαραγκουδάκη, που γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 2007 και σε ηλικία 15 ετών έκανε το ντεμπούτο του με τον ιστορικό όμιλο της Κρήτης.
«Είχα άγχος, αλλά ήταν όμορφα, μοναδική στιγμή. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Βρίσκομαι στο άθλημα από ηλικίας εννέα ετών. Με έστειλε στην πισίνα ο θείος μου, ο κολυμβητής Βαρουχάκης. Θέλω να μοιάσω στον Χρήστο Αφρουδάκη που αποτελεί το ίνδαλμα μου» δήλωσε ο νεαρός αθλητής στο pisina.net.
Αναφερόμενος στην ομάδα του και στους στόχους που έχει φέτος τόνισε:
«Θέλουμε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα, με ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, δίνοντας χαρά στους φίλους του Ομίλου».
Pisina.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: