Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΙ ΟΙ ΛΟΥΣΑΚΙΑΝΟΙ!!

Προς Δήμαρχο Κισάμου
κ. Μυλωνάκη Γεώργιο
Θέμα: Κοπή ευκαλύπτων στο κεντρικό δρόμο των Λουσακιών κ. Μυλωνάκη
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών και γραπτώς και προφορικώς επαλειμμένα από το 2010 έχει θέσει το θέμα του κοψίματος των επικίνδυνων δέντρων που βρίσκονται στο κεντρικό δρόμο και ιδίως στο τμήμα Μεράδες- Φτερόλακα (καφενείο Τσιχλάκη).
Πρέπει ιδίως τώρα που διαπλατύνετε και ασφαλτοστρώνετε ο κεντρικός δρόμος να κοπούν άμεσα ώστε να μη δημιουργήσουν ζημιά στο νέο τάπητα ιδίως στο ποιο επικίνδυνο κομμάτι από Φτερόλακα έως Μεράδα.
Οι ευκάλυπτοι σε αυτό το κομμάτι βρίσκονται σχεδόν στο αέρα με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνοι για την ζωή των διερχομένων.
Παρακαλούμε όπως άμεσα προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες για να κοπούν σε ανάλογο ύψος ώστε να μη υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να συμβεί κάτι τραγικό απώλειας ανθρώπινης ζωής όπως έχει συμβεί σε άλλες περιοχές από παρόμοια δέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: