Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΥΝΟΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου, έχοντας υπόψη τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του άρθρου 110 του Ν. 4611/2019 «Ρυθμίσεις οφειλών προς Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού» που τέθηκαν σε ισχύ, καλεί τους δημότες που έχουν πάσης φύσεως οφειλές προς το Δήμο Κισάμου και για οφειλές που έχουν ήδη βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και τις 16 Ιουλίου 2019, να προσέλθουν στα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου στην Κίσαμο, άμεσα και έως 16 Σεπτεμβρίου 2019 προκειμένου:
Α. είτε να εξοφλήσουν εφάπαξ τις οφειλές τους με παραγραφή του συνόλου των προσαυξήσεων και τόκων εκπρόθεσμης καταβολής καθώς και των προστίμων λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους.
Β. είτε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με τους παρακάτω ευνοϊκούς όρους:
και υπό την προϋπόθεση ότι η κάθε δόση θα είναι μεγαλύτερη των 20,00 €.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κισάμου, στο τηλέφωνο 28223–40231 καθώς και 28223-40218, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σε περίπτωση μη προσέλευσης πολιτών που οφείλουν ληξιπρόθεσμα χρέη τελών ύδρευσης - άρδευσης – αποχέτευσης-τελών παρεπιδημούντων – τελών επί των ακαθαρίστων κτλ , θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα του κανονισμού υδροάρδευσης-αποχέτευσης καθώς και όλα τα νόμιμα μέτρα είσπραξης των οφειλών.
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: