Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 Τραγική κατάσταση στην είσοδο του λιμανιού μας με τα πολλά μικρά σκυλάκια που έχουν αφήσει οι "φιλόζωοι". Δυστυχώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Κτηνιατρικού Κέντρου της Αναστασίας Δημανοπούλου και τις πολλές αναρτήσεις όλων μας, τα περισσότερα σκυλάκια δεν βρήκαν σπίτι και μεγαλώνουν εκεί. Η κατάσταση είναι κάθε μέρα και χειρότερη καθώς εκτός ότι γινόμαστε θέμα παγκοσμίως.. όποιος τουρίστας περνάει από εκεί, και περνάνε χιλιάδες, τα φωτογραφίσει.. τα σκυλάκια καθημερινά μεγαλώνουν που δυσκολεύει την υιοθεσία τους.   
Μια προσπάθεια ακόμα για υιοθεσία λοιπόν και όπως ξέρουμε τα εμβόλια τους τα έχουν κάνει όλα. Όσο για το θέμα των αδέσποτων στην Κίσαμο, καιρός είναι να το ακουμπήσουμε σοβαρά, η κατάσταση κάθε μέρα γίνεται και τραγικότερη, ας προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ" και να δημιουργήσουμε ενός καταφυγίου αδέσποτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: