Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Αν και δεν έχει διαρρεύσει το πρόγραμμα του Κυριάκου κατά την επίσκεψη του αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη, οι γνώστες και φίλοι του συνδυασμού λένε ότι την Κυριακή θα βρίσκεται στην Κίσαμο... Μάλλον για φαγητό θα έλθει (συνηθίζεται τελευταία μιας και έχουμε καλές κουζίνες) αλλά και να δει τους δικού του ανθρώπους.
Ευκαιρία είναι να τον φέρουν κατά τις 9.30 το πρωί να δει με τα μάτια του την κίνηση στον μοναδικό μας δρόμο ή το απόγευμα κατά το φευγιό των εισβολέων... μιας και σαν ο επόμενος πρωθυπουργός δώσει αυτά που θέλουμε για να φτιάξουμε την πόλη μας.
- Ίσως πει ...καλά δεν έχετε παράκαμψη ακόμα;  
Που ξέρετε μπορεί να το σκεφτεί από μόνος του, αφού εμείς δεν έχουμε την δύναμη να του το πούμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: