Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ

με παραδοσιακό γλέντι.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας σε συνεργασία με την Cretan Daily Cruises, διοργανώνουν προσκυνηματική εκδρομή για τον εορτασμό της Συνάξεως των Αγίων 12 Αποστόλων, στη νήσο της Ήμερης Γραμβούσας το Σάββατο 29/6/2019 οπότε θα γίνει εσπερινός με αρτοκλασία. Στη νήσο θα λειτουργήσει ταβέρνα με παραδοσιακό γλέντι. Το πλοίο της Cretan Daily Cruises θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Κισάμου στις 18.30 και θα επιστρέψει στη 1.00. 
 Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ Παιδιά κάτω των 12 ετών, δωρεάν 
 Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια, η Cretan Daily Cruises θα τα διαθέσει για την ενίσχυση του έργου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας. 
 Στο παραδοσιακό γλέντι, θα σας διασκεδάσουν οι νέοι καλλιτέχνες της Κισάμου, Χαρχαλάκης Νίκος - Βιολί Γλεντουσάκης Γιώργος - Βιολί Καρτσωνάκης Κωστής - Βιολί Παντελάκης Δημήτρης - Βιολί Πατεράκης Στέφανος - Λαγούτο. 
Πληροφορίες - κρατήσεις Τηλ. 2822022888 και 2822024344

Δεν υπάρχουν σχόλια: