Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΡΟΛΙΜΑΝΟ

Προβλήματα αντιμετωπίζουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες ψαράδες στο λιμανάκι της Λίμνης. Τον τελευταίο καιρό κάποιοι προσπαθούν να καταστρέψουν τις περιουσίες των ψαράδων προκαλώντας ζημιές στον εξοπλισμό αλλά και με την αφαίρεση διαφόρων εργαλείων από τα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά σκάφη. 
Μάλιστα τις τελευταίες μέρες προσπαθούν να καταστρέψουν και τον τοίχο που προστατεύει τον δρόμο από την θάλασσα. 
 Ας λάβουν τα μέτρα τους όσοι δραστηριοποιούνται λοιπόν στο λιμανάκι και όπως λένε και οι παθόντες καλό είναι η αστυνομία και το λιμενικό να περνάει μια δυο βόλτες κάθε βράδυ για τον φόβο των Ιουδαίων.!!! 
Φώτο Μ. Σαπουνάκης
Υ.Σ Μιας και δεν υπάρχει Δημοτικό λιμενικό ταμείο στην Κίσαμο καλό είναι να φτιαχτούν  τα χωμάτινα κομμάτια του ψαρολίμανου καλύτερα, μάλιστα υπάρχει πρόβλημα και με την νότια προβλήτα που έχει πάρει επικίνδυνη κλίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: