Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΓΕΛ ΚΑΙ ΕΠΑΛ

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 με πολλά προβλήματα, λόγω δυσλειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η πρώτη φάση των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών/μετεγγραφών μαθητών /-τριών σε ΕΠΑ.Λ. και ΓΕ.Λ. για το σχολικό έτος 2019-2020. Για τους μαθητές που δεν πραγματοποίησαν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής/μετεγγραφής ξεκινά την Τρίτη 25 Ιουνίου η δεύτερη φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων που θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019. Η διαδικασία των ηλεκτρονικών αιτήσεων ξεκίνησε από το σχολικό έτος 2017-18 για τα ΕΠΑ.Λ. και από το σχολικό έτος 2018-19 για τα ΓΕ.Λ. και είναι υποχρεωτική για όλους τους μαθητές.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr από τους κηδεμόνες στην περίπτωση των ανήλικων μαθητών ή από τους ίδιους στην περίπτωση ενήλικων μαθητών. Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis του αιτούντος. Κατά την υποβολή της αίτησης καταχωρίζονται απαραίτητα μεταξύ άλλων και 
Το e-mail το μητρώνυμο και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου του κηδεμόνα
Ο Αριθμός Μητρώου (Α.Μ.) του μαθητή/-τριας (αναγράφεται στον έλεγχο προόδου ή ζητείται από το σχολείο προέλευσης).
Οι κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών που υπέβαλλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής/μετεγγραφής θα πρέπει να παρουσιασθούν με εκτυπωμένο το αποδεικτικό της ηλεκτρονικής αίτησης στο σχολείο εγγραφής/μετεγγραφής για την οριστικοποίηση της διαδικασίας στις ακόλουθες ημερομηνίες:
για τους μαθητές/μαθήτριες που υπέβαλλαν αίτηση  εγγραφής/μετεγγραφής σε ΕΠΑ.Λ. από 20-28 Ιουνίου 2019 οι αιτούντες της πρώτης φάσης και από 1 έως και 5 Ιουλίου οι αιτούντες της δεύτερης φάσης. 
για τους μαθητές/μαθήτριες που υπέβαλλαν αίτηση  εγγραφής/μετεγγραφής σε ΓΕ.Λ.  μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου 2019 και για τις δύο φάσεις. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το ΕΠΑ.Λ Κισσάμου (τηλ. 2822022275).
Ζουριδάκης Νεκτάριος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: