Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

των υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019».
Το  Κέντρο Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Χανίων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων, σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου, με θέμα:  «To νέο μηχανογραφικό – Όλες οι αλλαγές που πρέπει να ξέρεις πριν τη συμπλήρωσή του».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου, ώρες 17.00 ως 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Ελ. Βενιζέλου 28-32, Χανιά, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
17.00: Προσέλευση
17.15 Χαιρετισμός από τον Δ/ντή Εκπ/σης της Δ.Δ.Ε. Χανίων κ. Στυλιανό Ζερβάκη
17.30 «Βασικές αρχές συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου», Μπαουράκη Αντωνία, Κοινωνιολόγος, εκπ/κός με ειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό (ΚΕΣΥ Χανίων).
17.45 «Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού βήμα – βήμα», Κούρτης Σπυρίδων Υποδ/ντής 1ου ΓΕΛ Χανίων.
Ερωτήσεις
18.00 Αναλυτική παρουσίαση όλων των αλλαγών και των Σχολών, ανά Επιστημονικό Πεδίο:
Κοινές Σχολές σε όλα τα Ε.Π., Δεικτάκη Άννα, Κοινωνιολόγος (ΔΔΕ Χανίων)
Σχολές 1ου Ε.Π., Μπαουράκη Αντωνία
Κοινές Σχολές 2ου και 3ου Ε.Π. - Σχολές 3ου Ε.Π., Δεικτάκη Άννα
Σχολές 2ου Ε.Π. και 4ου Ε.Π., Μπαουράκη Αντωνία
Ερωτήσεις
19.00 «Με τι κριτήρια να επιλέξω Σχολή Πληροφορικής», Φραγκονικολάκης Μανόλης, Υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΔΔΕ Χανίων).
19.15 «Τι ισχύει για τις Μετεγγραφές», Δεικτάκη Άννα
Ερωτήσεις
19.30 Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: