Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Το blog δεν χρειάζεται διαφήμιση.. ούτε επιδιώκει να αλλάξει τον κόσμο ..προσπαθεί όμως για το καλύτερο σε θέματα που αφορούν τον Δήμο μας, την περιοχή μας, τους ανθρώπους που ζουν και αναπνέουν για την Κίσαμο. Για όλους και όλα μας και αυτά και αλλά, που θέλουμε κι όσα μας λείπουν για να δούμε να πηγαίνει αυτός ο τόπος ένα βηματάκι μπροστά....
Φυσικά έχει και τους εχθρούς του, αυτούς τους στενόμυαλους που νομίζουν ότι η κατάσταση είναι ωραία όπως είμαστε ..μάλιστα σε αυτήν την ομάδα παραδόξως προστέθηκε και νυν εκλεγμένος σύμβουλος που ελπίζει να δει ξανά τον εαυτό του στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής... από την θέση του κουμάντου. Γνωστός δεν χρειάζεται συστάσεις μιας και είναι πολλά χρόνια από αυτούς που διατυμπανίζουν .... μην διαβάζεται "sadentrepese".
Βέβαια εκτός από την διαφήμιση που μας κάνει... όσο το λέει σε πιάνει η περιέργεια να δεις τι έγραψα, έχει ένα δίκιο τώρα, να μην διαβάζεται το blog γιατί είναι γνωστό ότι δεν συμβιβάζεται με τίποτα και με κανένα... σωστά το λέει να μην το διαβάζεται ειδικά τώρα που σε 3-4 μήνες θα αλλάξει η κατάσταση στον Δήμο μας και θα έλθει αυτός στα πράγματα... Δεν θέλει και πολλά για να καταλάβεις γιατί το λέει. Φυσικά αυτός είναι ο πρώτος που θα το διαβάζει.. άσχετο τι λέει. 
Το ερώτημα βέβαια παραμένει ο δήμαρχος του το ξέρει; ... 
Έ ρε γλέντια που θα έχουμε απο τον Σεπτέμβρη και μετά....

Δεν υπάρχουν σχόλια: