Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;

Ένα καλό και ένα κακό...
Ας ξεκινήσω απο το καλό... συγχαρητήρια στην Ντόρα που απέσυρε την μήνυση μετά που έμαθε οτι τα παιδιά, που έγραψαν τα απαράδεκτα συνθήματα, ήταν εκτός απο Συριζόπουλα και 15χρονα... φάνηκε η ανωτερότητα της. Αυτά όπως και τους πατέρα τους θα τους κρίνουν οι ξέροντες (εμείς είμαστε απο αυτούς που ρωτούν ποια κοπέλια ήταν και ποιανού;)
Τώρα θα έλθω στην φωτο... έχει ανάγκη η Ντόρα άραγε απο διαφήμιση στα Χανιά; Εντάξει οι αποδέλοιποι, αλλά η Ντόρα; Ευτυχώς εγώ δεν έχω γραμματοκιβώτιο και μου τα πέταξαν στην σκάλα... οι άλλοι όμως που βγήκαν φίσκα τα γραμματοκιβώτια που νομίζεται οτι θα τα πετάξουν; 
Στο δρόμο....εκεί θα τα πετάξουν μαζί με τόσα άλλα φυλλάδια ....καιρός να σταματήσει αυτή η αφισορύπανση απ΄όλους .. μιας και δεν θα γίνει κανείς ούτε διασημότερος, ούτε θα  κερδίσει και πολλά απο αυτό... ίσα-ίσα που θα του παίξουν και κάμποσες "κοντυλιές"  μιας και γεμίζουν την πόλη με προεκλογικό υλικό που δεν χρειάζεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια: