Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Συνεχίζονται οι δράσεις του Α.Τ Κισάμου, στις παραθαλάσσιες τουριστικές περιοχές με στόχο την πρόληψη και καταστολή του παρεμπορίου και της εγκληματικότητας, αλλά και για την διαμόρφωση όσο το δυνατόν καλύτερων και ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, του Δήμου μας και των χιλιάδων επισκεπτών μας.
Μετά το Μαύρο Μώλος σειρά πήραν τα Φαλάσαρνα και η όμορφη παραλία της Παχιάς Άμμου, με τους χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά. Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι και δυο συλλήψεις, ενώ κατασχέθηκαν πολλά αντικείμενα όπως γυαλιά ηλίου, ρολόγια, τσάντες και άλλα αντικείμενα, τα οποία καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ βεβαιώθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: