Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΚΑΤΑΛΗΚΤΗΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΩΔΕΙΟΥ

Το Ωδείο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου σας προσκαλεί, με χαρά και τιμή, στην καταληκτήρια μουσική εκδήλωση του, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 20.30 στο «Τσατσαρωνάκειο» Πολύκεντρο.
Στην εκδήλωση θα ακουστούν Κλασικά, Έντεχνα και Μοντέρνα τραγούδια, από τους μαθητές των Σχολών του Κλασικού Βιολιού, του Πιάνου, της Κλασικής Κιθάρας, της Ηλεκτρικής Κιθάρας, του Αρμονίου και του Μπουζουκιού.  
Σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: