Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ

 Στο Λαφονήσι τα πάντα παίζονται γύρω απο την άμμο...την ροζ άμμο, την υπέροχη αμμουδιά, την μοναδική αυτή παραλία ... και δεν υπάρχει περίπτωση όταν θα βρεθείς εκεί να μην αποθανατίσεις τα ..καλύτερα.
Σχέδια στην άμμο απο τους δυο Δημάρχους....
 Όταν πρωτοαντικρίσεις την ροζ άμμο πέφτεις στα τέσσερα για να το πιστέψεις ...
 Φυσικά δεν λείπουν και οι αμμοκλέφτες... λίγη άμμο βρε παιδιά στην Δανία πάω...
και  οι απογοητευμένες..να μην μπορούν να κάνουν μπάνιο σε τόσο  κρυστάλλινα νερά....
3-4.000 κόσμος όλα τα καλά και τα κακά θα τα δεις εδώ...μια πολιτεία καθημερινά απο 300 διαφορετικές χώρες απο  300 διαφορετικές κουλτούρες .... όλους και όλα θα τα δεις εδώ μέσα σε μια μέρα. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Και εισιτήριο ?!το σκέφτηκαν ???ένα πολύ καλό εισόδημα ....το έχουν ανάγκη οι Δήμοι !!!παντού στον κόσμο πληρώνεις για τέτοιου είδους αξιοθέατα !!!PS:για τον Μπαλί επίσης -ειναι μηδαμινό το 1€...