Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΝΑ ' ΧΕΙ

Το νέος σκάφος του Δήμου Κισάμου, που αγοράστηκε για τις ανάγκες της Μονομετοχικής του Μπάλου έκανε την εμφάνιση του σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι μας. Είναι ένα γερό σκαρί με 200άρα μηχανή που θα κάνει όλες τις δουλειές, από και προς την λιμνοθάλασσα του Μπάλου. Μεταφορά προσωπικού, τη τροφοδοσία της καντίνας, τα σκουπίδια, θα χρησιμοποιείται για έκτακτες ανάγκες μεταφορά τραυματισμένων ατόμων από την Γραμβούσα και τον Μπάλο.
Σαμπάνια ανοίξανε και δοκιμαστική βόλτα στα νερά του κόλπου της Κισάμου κάνανε και τώρα σκέφτονται τι όνομα να του δώσουν...
Πάντως ένα είναι το σίγουρο θα περιέχει την λέξη Δήμος Κισάμου και Γραμβούσα και Μπάλο.
Καλές θάλασσες να' χει ήταν απαραίτητο όσο κι αν κάποιοι δεν το ήθελαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: