Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΣΤΑ ΤΟΠΟΛΙΑ;

Το 2018 υπεγράφη από τον δήμαρχο Κισάμου Θοδωρή Σταθάκη η προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Κρήτης για την εκτέλεση του έργου «Μετατόπιση δικτύων ύδρευσης Τ.Κ. Τοπολίων», προϋπολογισμού 300.000 € περίπου.
Θυμάμαι μάλιστα τότε που ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης είχε πει ότι πρόκειται για ένα  σημαντικό έργο θα υλοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της μελέτης από τον Δήμο και την εκτέλεσή του από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Ένα έργο απαραίτητο για την ομαλή και ασφαλή διέλευση του νερού ύδρευσης για την Τοπική Κοινότητα Τοπολίων και των οικισμών της.
- Χθες από τα Χανιά ο Περιφερειάρχης μίλησε για 110.000 € για την μετατόπιση των δικτύων στην περιοχή των Τοπολίων λόγω των έργων που γίνονται.
Τελικά μας έδωσε άλλες 110 χιλιάδες παραπάνω ή έπεσε από τα 300 χιλιάρικα στα 110.000 €;
Απορία έχω γιατί ... μας τάζουν δεν μας δίνουν και άμα μας δώσουν μας δίνουν ότι περισσέψει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: