Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ

Προγραμματίζοντας τη νέα σεζόν, η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει ότι προσκαλεί ποδοσφαιριστές γεννημένους τις χρονιές 2000 – 2001 – 2002 – 2003 – 2004 και 2005 προκειμένου να δοκιμαστούν για τη στελέχωση της ομάδας Κ 19, καθώς και των τμημάτων υποδομής.
Τελικά τι γίνεται με το ποδόσφαιρο στην γειτονιά μας....ο Νέος Κισαμικός με νέα διοίκηση -υψηλόβαθμη- πάει να κάνει μπαμ και στις Ακαδημίες, με νέο πρόεδρο και με προπονητή εξ  Αθηνών. Από την άλλη η Θύελλα ετοιμάζεται και προετοιμάζεται για σύγκρουση... είναι μάλιστα αναπόφευκτη η διάσπαση πάλι της νεολαίας μας, μιας και η Κισαμίτικη ομάδα χρειάζεται δεύτερη ομάδα βάση κανονισμού ΕΠΣ Χανίων, και ήδη μαζώνει και μαζεύει...πιτσιρίκια. Οι διοικούντες πάλι δεν αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και σφυρίζουν αδιάφορα ειδικά του Κισαμικού που νομίζουν οτι του ανήκουν όλα. Για να δούμε που θα ξετελέψει και αυτό... ήδη βλέπουμε τα αποτελέσματα στον στίβο.
Υ.Σ Τελικά ο Κισαμικός δεν θα διαλύσει επειδή δεν έχει χρήμα όπως πιστεύαμε παλιά, αλλά επειδή αδιαφορεί για τα παιδιά του. Το παιχνίδι χάθηκε ενδοοικογενειακά....

Δεν υπάρχουν σχόλια: