Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Κάποιοι ενοχλήθηκαν όχι από την εικόνα της φωτογραφίας (πάνω) αλλά για τις υποψίες που διατύπωσε το blog, που το κάνει συχνά ΔΗΜΟΣΙΑ και με υπογραφή. 
Η κατάσταση εδώ και ένα χρόνο "μύριζε" τόσο που ακόμα και ο ποιος ανίδεος επί αθλητικών υποδομών και έργων, θα έβλεπε ότι οδηγούμαστε γρήγορα σε μια τέτοια κατάσταση!!
1η Ιουλίου 2018 το blog προειδοποιεί οτι κάτι δεν πάει καλά με τον εργολάβο στο δημοτικό  στάδιο Κισάμου, όταν ρίχνοντας την πίσσα του ταρτάν ξεχνά .. δεν βλέπει.. δεν τον ενδιαφέρει.. πάρτε όποιο θέλετε εσείς από τα τρία σαν δικαιολογία, τον στύλο της ΔΕΗ στην μέση του τελευταίου κουλουαζ.
Ούτε μπαμπούλες είμαστε, ούτε δικαστές, όμως προσπαθούμε να δούμε αντικειμενικά γιατί τόση προχειροδουλειά σε ένα έργο της Περιφέρειας, που είχε και συνέχεια.....
Από τον Δεκέμβριο του 2018 ως το Μάρτιο 2019, η κατάσταση του Δημοτικού σταδίου παρουσίασε αυτήν την κατάσταση (φώτο)... Αστοχία είπαν, ξέχασαν να  φτιάξουν μπεντενάκι.... στα βόρεια. (12 Δεκεμβρίου ο Δήμος στέλνει ερώτημα στην περιφέρεια για  την ποιότητα του ταρτάν)
 Ξεκίνησαν μετά από κανένα δίμηνο να φτιάχνουν το μπεντενάκι... αλλά εν το μεταξύ το ταρτάν άρχισε να κάνει από μόνο του "απόδραση"... και σε λίγο καιρό θύμιζε έργο αφηρημένου καλλιτέχνη.
Τελικά ένα πρωί ο Αρτέμης, από τους μόνους που αγαπούν αυτό τον χώρο και το έχει αποδείξει, είδε αυτό το χάλι.... και παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό.... 
Είπαν ότι το έκανε ο εργολάβος, για να δει αν πρέπει να αντικατασταθεί μέρος ή όλο το ταρτάν...  εδώ μας παίρνουνε τα γέλια και συγνώμη για αυτό... αλλά αποξήλωσαν το ταρτάν για να διαπιστώσουν το φανερό της δεύτερης φωτογραφίας, Μάρτιος του 2019 ...τον Ιούνιο του 2019!!
Φυσικά κανείς δεν ήξερε τίποτα, ούτε Δήμος, ούτε υπεύθυνοι του σταδίου... οπότε λογικό το βλέπω να υποψιαζόμαστε δολιοφθορά λίγες μέρες πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις όταν δυο-τρεις αθλητές κάνουν προπονήσεις εκεί.
Αυτά για να περνά η ώρα.... τα άλλα θα τα φέρει ο χρόνος.
Και κάτι ακόμα το αρχείο του blog είναι τεράστιο... ειδικά σε φωτογραφικό υλικό που δεν μπορεί κανείς να πει οτι λέει εσκεμμένα .... ψέματα. Αυτή είναι δουλειά άλλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: