Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΔΥΟ ΦΥΑΛΕΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

Τον Σεπτέμβριο του 2018 από αυτές τις σελίδες του blog είχαμε κάνει έγκλιση για την ανάγκη που έχει ένας 20χρονος να χειρουργηθεί και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, αφού συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την επέμβαση του. Μάλιστα χρειάστηκε αίμα όπου βρέθηκαν αμέσως 5 φιάλες .. δυστυχώς η εγχείρηση δεν έγινε για κάποιους λόγους, ώσπου απότομα αποφασίστηκε ότι πρέπει να γίνει αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου.
Χρήματα δεν χρειάζονται για την εγχείρηση που είναι πλέον ζωτικής σημασίας... αλλά επειδή το αίμα που είχαμε δώσει τον περασμένο χρόνο δεν υπάρχει πλέον σαν απόθεμα (το κρατάνε μόνο 5 μήνες) χρειάζονται δυο φιάλες αίμα.

"Ο νεαρός συντοπίτης μας Νεκτάριος έχει ανάγκη από 2 φιάλες αίμα.
Όποιος μπορεί παρακαλείται να δώσει αίμα στο όνομα Διγαλάκης Νεκτάριος στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» σήμερα ή αύριο όπου θα πραγματοποιηθεί ένα δύσκολο και απαραίτητο χειρουργείο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: