Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΥΡΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

  Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά, που για ακόμα μια φορά δείξατε την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο μου και μου δώσατε τη δυνατότητα να βρίσκομαι στην υπηρεσία σας για τε επόμενα τέσσερα χρόνια, απο την θέση του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Κισάμου.
  Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απόφαση σας, πάντα με γνώμονα το κοινό καλό για όλους τους πολίτες του Δήμου μας, ανεξάρτητα από πολιτικές και παραταξιακές προτιμήσεις.
  Τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών, μου δίδαξαν ότι αυτή την τετραετία πρέπει να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο. Να προσπαθήσω για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, έτσι ώστε να επιβεβαιώσω την προτίμηση όσων με επιλέξατε να βρίσκομαι στη θέση του Δημοτικού συμβούλου.
  Για όσους δεν με τιμήσατε με την ψήφο σας, μου δίνετε τη δυνατότητα να αναλογιστώ τα τυχόν λάθη μου και να εργαστώ ακόμα περισσότερο έτσι ώστε να κερδίσω και τη δικιά σας εμπιστοσύνη.
  Θέλω να σας βεβαιώσω ότι θα βρίσκομαι στην διάθεση ΟΛΩΝ των δημοτών, για να συζητάμε και να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα, μικρά και μεγάλα της  καθημερινότητας μας ως δημότες του Δήμου Κισάμου.
  Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο κ. Γ. Μυλωνάκη που με εμπιστεύτηκε και δέχτηκε με αρά να με συμπεριλάβει ξανά στο συνδυασμό του. Στον συνδυασμό που με πρωτεργάτη τον ίδιο και όλους τους συνυποψήφιους μου, δώσαμε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα για τη διεκδίκηση εκ νέου του δημοτικού θώκου.
  Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους υποψηφίους των υπολοίπων συνδυασμών για το γεγονός ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, έδωσαν τον αγώνα τους από το δικό τους μετερίζι με ήθος, σεβόμενοι τους συνυποψηφίους τους, και να τονίσω ότι με τους περισσότερους είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι, γιατί ο αγώνας για το κοινό καλό δεν μπορεί παρά να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει.
  Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές μου στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Χανίων κ Παναγιώτη Σημανδηράκη, του εύχομαι καλή δημοτική  θητεία και καλή συνεργασία στο άμεσο μέλλον με τον δήμο μας.
Μαυροδημητράκης Σπύρος
Δημοτικός σύμβουλος Κισάμου με τον συνδυασμό
Κίσαμος -Πρωτεύουσα Δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: