Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/6/2019, η προσκυνηματική εκδρομή στο κάστρο της Γραμπούσας από τον σύλλογο προβολής Κισάμου “Η Γραμπούσα”. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τη μεταφορά στη Γραμπούσα, των επισκεπτών με τα ημερόπλοια της γραμμής.
Στην συνεχεία όσοι μπόρεσαν, και ήταν αρκετοί αυτοί, ανέβηκαν στο κάστρο όπου πραγματοποιήθηκε η έπαρση της σημαίας στο ιστορικό κάστρο της Γραμπούσας, και άκουσαν οι εκδρομείς την ιστορία του νησιού απο τον φιλόλογο Κώστα Φουρναράκη.
Ακολούθησε ρίψη στεφάνου στη θάλασσα απο τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Γεωργιλάκη και έγινε και τρισάγιο στη μνήμη του αείμνηστου Κισαμίτη ψαρά-τραγουδιστή και συνθέτη Τσέγκα.
Φέτος εκτός απο τους εκατοντάδες Κισαμίτες στις εκδηλώσεις συμμετείχε και ο αδελφοποιημένος σύλλογος από τον Άγιο Θωμά Ηρακλείου.



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στο σύλλογο 👍👏,ήταν τέλεια η εκδρομή !!!μπράβο 👌👏