Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΦΟΝΗΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2019

Σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 8:30 μμ στο Δημαρχείο Κισάμου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για την διοργάνωση του Λαφονήσιου Δρόμου 2019 ο οποίος θα διεξαχθεί στις 17 Αυγούστου 2019.
Ο ιστορικός αγώνας δρόμου με την επωνυμία, “Λαφονήσιος Δρόμος” διεξάγεται στη μνήμη των θυμάτων που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους στο Ελαφονήσι, το 1824, και διοργανώνετε από τον Δήμου Κισάμου και τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Πλοκαμιανών και τα τελευταία γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια και ο Λαφονήσιος Δρόμος έχει πλέον καθιερωθεί θεσμός στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του Νομού .
Παρακαλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι εθελοντές να παραστούν στην συνάντηση για να γίνει ο σχεδιασμός της φετινής διοργάνωσης.
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: