Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ

 Ότι και να πεις για τον Σπύρο Κουτσογιαννάκη είναι λίγα... και για την ανθρωπιά του και για το φιλότιμο του και για την υπομονή του και για την παιδεία του και για την καλοσύνη του... εξάλλου τα είπαν όλοι...Δάσκαλος σε όλα του, του αξίζει κάθε έπαινος, βράβευση και διάκριση με τα τόσα παιδιά που μεγάλωσε μουσικά ....
 Εγώ θα πω και ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης και στον άξιο πρόεδρος του συλλόγου προβολής Κισάμου "Η Γραμβούσα" φίλο Γιώργο Γεωργιλάκη για την ιδέα της βράβευσης του Σπύρο, όπως και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Ευτυχία Δεσποτάκη για την ιστόρηση των τόσων γεγονότων του παλιού Καστελλιού, ιστόρηση γεγονότων που δεν είναι απλές αφηγήσεις αλλά προϊόντα αναζήτησης και έρευνας, δηλαδή η πραγματική ιστορία της πόλης μας, του Δήμου μας.
Συγχαρητήρια σε όλους, τέτοιες εκδηλώσεις αξίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: