Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

19 Φεβρουαρίου τραβήχτηκε η φώτο όπου ο Θεόφιλος Χριστουλάκης είχε πει, στον υφυπουργό κ. Πολάκη στην κατ' ιδίαν συνάντηση τους.
-Χρειαζόμαστε γιατρό στο Λαφονήσι έστω και φαντάρο..
Για να του απαντήσει ο υπουργός:
-Θα γίνει. Έχουμε ζητήσει από την 7η ΥΠΕ να μας στείλει αίτημα για ίδρυση περιφερειακού Ιατρείου με έδρα τη Χρυσοσκαλίτισσα.
Το προσωπικό στοίχημα του Θεόφιλου κερδήθηκε για όλους μας και σε 10 μέρες από σήμερα, αφού βρέθηκε η θέση του γιατρού, θα ανοίξει το ιατρείο στον πρώτο τουριστικό προορισμό της Κρήτης, στο Λαφονήσι. 
Μάλιστα στο σημείο αυτό να τονίσουμε πρώτο ότι ο υπουργός ανταποκρίθηκε στο δίκαιο αίτημα του Θεόφιλου και δεύτερο ότι ο δήμος Κισάμου θα διαθέσει το κοντέινερ που θα γίνει το ιατρείο όχι στην Χρυσοσκαλίτισσα αλλά μέσα στο Λαφονήσι.
Μπράβο σε όλους φυσικά στον κ. Πολάκη που τόσο γρήγορα ανταποκρίθηκε, στην 7η ΥΠΕ και στον Δήμο Κισάμου για τα σχετικά. 
Όσο  για τον Θεόφιλο τον ευχαριστεί όλη η Κίσαμος.
Αυτά τα γράψαμε στην αρχή του καλοκαιριού και έτσι ήταν βέβαια λογαριάζαμε δίχως την κτηματική υπηρεσία που δεν αφήνει να μπει το κοντέινερ ιατρείο στο Λαφονήσι... μάλιστα σιγοντάρουν και άλλοι που δεν είναι ώρα να πω ποιοι αντιδρούν

Δεν θα αναφέρω την λέξη ντροπή, μιας και πρέπει να είμαστε νομοταγής ειδικά σε θέματα Natura, αλλά μια μικρή εξαίρεση δεν θα έβλαπτε κανένα, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τέτοιο..
Κύριοι μαθημένοι είμαστε στα προστίματα ας το βάλουμε λοιπόν το κοντέινερ-ιατρείο και ας δούμε πόσο θα είναι το πρόστιμο της Κτηματικής......για να το πληρώσουμε όλοι μαζί!!!!
Θέλω να πιστεύω ότι σύσσωμος ο Δήμος Κισάμου, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, να αποφασίσει για το καλό της περιοχής μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: