Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΜΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Επίσημη επίσκεψη είχαμε σήμερα λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου κ. Σταθάκη του νεοεκλεγέντα δημάρχου κ. Μυλωνάκη. Τον Γιώργο Μυλωνάκη συνόδευε ο κ. Νεκτάριος Κουμάκης και στην συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμα ο αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Παρτσαλάκης αλλά και η μηχανικός του Δήμου Κισάμου κ. Μυλωνάκη.
Αν και δεν έγινε γνωστό ο λόγος της επίσκεψης πιθανολογούμε ότι έχει να κάνει με την γεώτρηση των Μεσαυλίων που έχει καταστραφεί εντελώς από την θεομηνία του περασμένου Φεβρουαρίου. Οι πηγές των Μεσαυλίων να θυμίσουμε υδροδοτούν 8 κοινότητες με φυσική ροή όλο τον χρόνο, Μαλάθυρο – Δελιανά – Πανέθημο – Σφακοπηγάδι – Περβολάκια – Ρόκκα – Φαλελιανά – Χαιρεθιανά. Προσωρινά η υδροδότηση σήμερα γίνεται από τις γεωτρήσεις Δελιανών και Μαλαθύρου, μιας και το δίκτυο απο και προς Μεσαύλια το έχει πάρει...ο ποταμός..
Περισσότερα στο Δελτίο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: