Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΑΝ....

Ντόρα Μπακογιάννη, Μανούσος Βολουδάκης, Βασίλης Διγαλάκης, Γιάννης Κασελάκης, Ελβίρα Στασσίνου, Δημήτρης Φραγκάκης.. είναι όπως φαίνεται οι εκλεκτοί της ΝΔ στα Χανιά ... ούτε Κονταξάκης, ούτε Σχοινοπλοκάκης...που έτρεφαν ελπίδες ως την τελευταία στιγμή....οι Κισαμίτες.
Τελικά δεν χρειάζεται Κισαμίτης στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ εξάλλου δεν μπορεί να βάζουν και όλα τα κόμματα απο ένα,  ΚΙΝΑΛ Κώστας  Μουντάκης, ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Χαιρετάκης... σιγά να μην βάλουμε κι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: