Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ...

Εποχές που ο υποψήφιος βουλευτής έλιωνε σόλες και λέρωνε πουκάμισα απο τον ιδρώτα πέρασαν ανεπιστρεπτί...Τώρα την περισσότερη δουλειά την κάνουν οι άλλοι....ειδικά άμα είσαι και κολλητός εκλεγμένων στην αυτοδιοίκηση ! 
Βάζεις ή καλείς 5-6 υποψήφιους εκλεγμένους στην αυτοδιοίκηση που έχουν πάρει απο 600 και πάνω ψήφους και τους αναλύεις τα καθέκαστα.. τους παρακαλάς για στήριξη, εδώ είμαι για σας.., βάζεις και λίγη πολιτική σάλτα...δεν θα σας ξεχάσω, θα σας κάνω το τάδε το άλλο, αλλά πείτε κανένα καλό λόγο στους ψηφοφόρους σας... εδώ θα είμαι άμα εκλεγώ....και ησυχάζεις. Αυτό βέβαια είναι το κόλπο των νέων και άβγαλτων υποψηφίων.
Οι παλιοί πάνε αλλιώς... ομιλίες και κόντρα ομιλίες, συγκεντρώσεις και τα γνωστά....
- Που να τρέχουμε τώρα να γεμίζουμε αίθουσες, δίχως να ξέρουμε πόσοι θα έλθουν, αν θα έλθουν και να σε τρώει η αγωνία να μην ξεφτιλιστείς...κάνεις ένα μυστικό δείπνο 5-6 γνωστών και φίλων της αυτοδιοίκησης... που ανήκουν βέβαια στον ίδιο χώρο με σένα και ησυχάζεις. Όλο και κάτι θα κερδίσεις.
Εξάλλου πόσους ψήφους θέλεις να εκλεγείς βουλευτής την σήμερον ημέρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: