Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΕΠΑΛήτες..Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Έπεσε στα χέρια μου σήμερα, η εφημερίδα του ΕΠΑ.Λ Κισάμου, μια πολύ προσεγμένη δουλειά από μαθητές και τους καθηγητές του Επαγγελματικού Λυκείου  Κισάμου, η οποία  κυκλοφορεί μάλιστα και σε ηλεκτρονική μορφή.
Τίτλος παράξενος "ΕΠΑλήτες", που όμως στην δεύτερη σελίδα του, ο υπεύθυνος καθηγητής του εντύπου, καλός φίλος και συμμαθητής, Μανόλης Ψωματάκης τον δικαιολογεί, με τον καλύτερο τρόπο. Το έντυπο που δεν μοιάζει με εφημερίδα, αλλά μ' ένα πολύ καλό περιοδικό, χωρίζεται σε 3 ενότητες,η πρώτη περιέχει άρθρα καθηγητών και μαθητών, η δεύτερη έχει φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις του Λυκείου, και η τρίτη είναι αφιερωμένη στις προσωπικότητες της Κισάμου.
Μια πάρα πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά, πολλά μπράβο στους μαθητές και καθηγητές του σχολείου αλλά και συγχαρητήρια για την ιδέα στους υπεύθυνους του εντύπου, τον φίλο Μανώλη όσο και τον δραστήριο διευθυντή του σχολείου Νεκτάριο Ζουριδάκη.
Εύχομαι να υπάρξει και συνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια: