Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕΚ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Την κλασική τραγωδία του Ρακίνα, Φαίδρα θα παρουσιάσει αυτό το καλοκαίρι το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης. Πρόκειται και αυτή τη φορά για συμπαραγωγή του Κρητικού Θεάτρου με το Φεστιβάλ Αθηνών.
Η παράσταση θα παρουσιαστεί αρχικά στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, στις 26 και 27 Ιουλίου, ενώ στα Χανιά θα δοθούν παραστάσεις όπως ανέφερε η καλλιτεχνική διευθύντρια κα Έφη Θεοδώρου, στις αρχές του Αυγούστου.
Παραστάσεις σε ότι αφορά την υπόλοιπη Κρήτη, θα παρουσιαστούν το επόμενο διάστημα.
Στην Κίσαμο το ΔΗΠΕΘΕΚ θα την επισκεφτείς στις 3 Αυγούστου, δυστυχώς το έργο θα παιχτεί στο μικρό θέατρο των Νοπηγείων μιας και δεν υπάρχει κατάλληλη σκηνή πουθενά αλλού για τραγωδία μέσα στην πόλη.
Στον ρόλο της Φαίδρας θα δούμε την Μαρία Σκουλά με τον Γιάννο Περλέγκα να αναλαμβάνει τον ρόλο του Θησέα και τον Γιάννη Παπαδόπουλο να «ντύνεται» Ιππόλυτος. Στους άλλους ρόλους θα συναντήσουμε τον Γιωργής Τσαμπουράκης, την Πηνελόπη Τσιλίκα, την Μαριάννα Δημητρίου, την Ελένη Μπούκλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: