Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ

Να τι είχαν πάρει το 2014 και τι πήραν στις τελευταίες εκλογές οι υποψήφιοι και των δυο συνδυασμών, που ξανακατέβηκαν. 
Αξιοσημείωτο οι 278 επιπλέον ψήφοι του Σπύρο Μαυροδημητράκη, ο πρώτος που πλησίασε τόσο κοντά τους 1000 ψήφους, καθώς και οι 228 επιπλέον ψήφοι από το 2014 του Νεκτάριου Ψαράκη. Από κοντά και Βασίλης Γλαμπεδάκης με επιπλέον 220 ψ. και ο Σκορδυλάκης Γιώργος με επιπλέον 208. Στον αντίποδα ο Γιάννης Σκουλάκης με την αλλαγή "έδρας" έχασε -218 ψήφους.  
Ο συνδυασμός του κ. Σταθάκη έχασε τα 3 ισχυρά χαρτιά του σε αυτήν την αναμέτρηση (1581 ψήφοι), αν και οι 7 από τους 10 συμβούλους που ξανακατέβηκαν πήραν αρκετούς ψήφους παραπάνω από ότι την πρώτη φορά.
Παρατηρούμε βέβαια αυτό που λέγαμε και πριν ένα μήνα ότι οι σταυροί διπλασιάστηκαν σε μερικούς (ειδικά αν είναι καλοί παίκτες) ενώ όσοι δεν είχαν ισχυρές συμμαχίες  δυσκολεύτηκαν...
Φυσικά η κάλπη πάντα κρύβει εκπλήξεις όμως τα αποτελέσματα της εύκολα διαβάζονται... και με μια πρόχειρη ματιά κάποιοι απ ότι φαίνεται δεν ήθελαν.....να βγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: