Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 15 ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ

Η αγάπη άργησε μια μέρα για τα σκυλάκια που τα εγκατέλειψαν ελαφρά τη καρδία οι ιδιοκτήτες τους...
Για τα 11 κουτάβια στο Καρνάγιο ο Δήμος Κισάμου θα καλύψει τα έξοδα για τα σίτιση , τα εμβόλια και τη στείρωση τους. Ακολουθούν φωτογραφίες για οποίον θέλει να βοηθήσει ή να υιοθετήσει. Η κατάσταση με τις εγκαταλείψεις έχει ξεφύγει. Θα αναρτηθούν φωτογραφίες με τα κουτάβια ένα-ενα και το φύλο τους. Παρακαλώ θερμά κοινοποιήστε!!!...γράφει σε ανάρτηση στην προσωπική σελίδα η κτηνίατρος Αναστασία Δημανοπούλου.
- Ο Δήμος λοιπόν θα καλύψει τα έξοδα σίτισης, τα εμβόλια και την στείρωση τους... με τους ιδιοκτήτες τι θα γίνει... μπορεί κάποιος να μου πει... Τελικά μήπως σαν φραγκοφονιάδες που είμαστε να περάσουμε όλοι απο τον Δήμο και να ζητήσουμε στείρωση, εμβόλια και φαΐ για σκυλιά μας; Που έχουμε φτάσει... 
Καιρός να βρεθεί ένας τέτοιος "φιλόζωος" για να πληρώσει για όλα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: