Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

Γράφουν οι αθλητικές σελίδες "των Χανίων".... και επαναλαμβάνω "των Χανίων" .... και ξαναεπαναλαμβάνω για να το εμπεδώσουμε καλά "των Χανίων".... το θέμα της ονομασίας της ομάδας μιας και το φετινό «πείραμα» με το «ονοματεπώνυμο» φαίνεται να δημιούργησε σύγχυση αλλά και εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών*. Εγχείρημα δύσκολο όσο και επικίνδυνο διότι το τελικό όνομα πρέπει αφενός να συνδυάζει τις δυο συνεργασθείσες** ΠΑΕ αλλά και -κυρίως- τον γεωγραφικό στίγμα του***.

και συμπληρώνω εγώ.... 
*πρώτο αστεράκι, εκνευρίστηκαν οι οπαδοί των Χανίων που την ομάδα την λένε Κισσαμικό ακόμα... λες και υπάρχει ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.
**Δεύτερο αστεράκι, ποιες είναι οι συνεργασθέντες ΠΑΕ και ποιος ο μάγος που θα βρει το κατάλληλο όνομα να την φωνάζουν (το να γράφετε είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο);
*** Τρίτο αστεράκι, γεωγραφικό στίγμα το μόνο εύκολο... ανατολικά της Κισάμου.
Μην χολοσκάτε απλά γελάσετε η ζωή χωρίς γέλιο είναι ένα τίποτα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: