Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Με αυτήν την λιτή ανακοίνωση, οι απερχόμενες διοικήσεις των ΠΓΣ και Νέος Κισσαμικός, καλούν τους φίλους και αυτούς που ενδιαφέρονται να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους, αφού τακτοποιηθούν και ταμειακώς, για να αναλάβουν τις τύχες του ερασιτεχνικού τμήματος, που εδώ και κάμποσους μήνες είναι ακέφαλο.....
"Την Κυριακή 29 Ιουλίου στις 7.00 μμ στην αίθουσα του Δήμου Κισάμου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των Σωματείων ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ με απολογισμό της θητείας τους και διεξαγωγή εκλογών για την σύσταση νέων συμβουλίων. Δικαίωμα ψήφου και κατάθεσης υποψηφιοτήτων θα έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα μέλη των Σωματείων.
(Κατάθεση υποψηφιοτήτων και ταμειακή ενημέρωση ως την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 12μμ στα γραφεία των ομάδων επί της οδού Αναγνωστου Σκαλίδη 111)."

Δεν υπάρχουν σχόλια: