Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ

Η Γιορτή του 1ου Δημοτικού σχολείου Κισάμου 
Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στον αύλειο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου Κισάμου…. με αγιόκλημα και γιασεμιά.
Η φετινή γιορτή μας ήταν αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο. Στον ελληνικό κινηματογράφο που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους για τα γέλια, τα δάκρυα, τις σπαρταριστές ατάκες του, τους ανεπανάληπτους πρωταγωνιστές του, τα τραγούδια του, αλλά κυρίως για την καλλιτεχνική του αξία. 
"Σαν παλιό σινεμά", ένα αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο με αποσπάσματα και σκηνές από αξέχαστες ταινίες αλλά και τραγούδια που άφησαν εποχή.
"Σαν παλιό σινεμά",… Νοσταλγία και ταξίδι στο χρόνο… σαν ένα γύρισμα στο χθες… σαν ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο θύμισες και αναμνήσεις…
Οι μαθητές και οι  μαθήτριες του σχολείου σαν πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής ζωντάνεψαν σκηνές γέλιου μπροστά μας και η μυρωδιά από το γιασεμί μας πήγε πίσω στο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: